"Навісні пісні" презентують завтра у Сумах (Анонс)

Наташа Акулова 04 апреля 2018 в 16:00
Артем Полежака проведе творчу зустріч
Шановні сумчани та гості міста.
Запрошуємо вас на презентацію нової книжки «Навісні пісні» харківського поета, IRONічного інтелектуала, мастера тролінгу і просто статечної людини Артема Полежаки. Захід відбудеться 5 квітня о 18.30 у Книгарні «Є». Хапайте волю у кулак і приходьте. Чекаємо на вас.



"Навісні пісні" - Це «Камасутра», «Майн кампф» і кримінально-процесуальний кодекс в одному томику. Це коротка інструкція з виживання з використанням усіх методів, способів і засобів. Це правила життєвого руху у вільному трактуванні, дозволеному і недозволеному. Це корисні копалини, які рідко добуваються в Україні. Це розбомблені сцени, розірвана публіка, висмоктані соки з сердець. Це майже цілковитий солд-аут за тиждень після виходу першої книжки, і, так, це трошки поза межами реального і раціонального. Це знову вигулькнув з харківських нетрів поет без правил Артем по імені Полежака.



«Навісні пісні» Артем Полежака  – це друга друкована книга автора. Перша збірка «Стіхи о жизні» розійшлася великим накладом. Такий успіх вже прогнозують і другій роботі. Сценки й історії з життя, переписані віршованою формою, вподобало чимало українських читачів. Поезія визнана на всеукраїнському рівні і нагороджена у 2014 році на конкурсі «Стоп цензура». У своєму творчому здобутку автор має і Міжнародну премію імені Олеся Ульяненка.

Отже, Артем і його "Пісні..." чекають на сум'ян завтра о 18:30 у Книгарні Є.

 
48
Комментариев
0
Просмотров
2698
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.