У Рівному мати зарізала свою дитину (+ФОТО)

ВС 19 марта 2019 в 10:07
Шокуюча трагедія сталася 17 березня. Лікарі "швидкої" сповістили про те, що констатували смерть місячної дитини, яка настала від ножового поранення шиї. Провівши ряд оперативно-слідчих дій, поліцейські відновили картину злочину.

21-річна уродженка Запоріжжя свого часу приїхала до Рівного здобувати вищу освіту. Закінчивши ВНЗ, вона залишилася жити у співмешканця та його матері. Потім жінка завагітніла, однак захворіла, через що у неї почалися психічні розлади. У січні їй довелось лягти в лікарню в Івіано-Франківську - через рецидив. Народивши дитину, жінка пройшла лікування і вже в лютому виписалась із лікарні.

Увечері того дня батько дитини вийшов, аби викинути сміття та принести картоплі. На жаль, цього часу вистачило, аби сталася трагедія. Повернувшись та побачивши, що сталось, чоловік, викликав "швидку". Але медикам залишалось тільки констатувати смерть дитини.

Правоохоронці довели, що дитину вбила саме мати. Але пояснити своїх дій вона не змогла. Більш того, їй не вдалося пригадати, чим вона займалася впродовж дня. Наразі жінку поміщено в ізолятор тимчасового утримання.

Джерело: прес-служба НП у Рівненській області



0
Комментариев
0
Просмотров
1994
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.