Військові навчання у Сумах

Наташа Акулова 02 февраля 2018 в 13:00
Військові коміса області сіли за парти
2 лютого на базі військової кафедри Сумського Державного Університету пройшли інструкторсько-методичні заняття згідно плану затвердженого командувачем військ оперативного командування «Північ».

Заняття проводились з керівництвом військових комісаріатів області та підрозділів територіальної оборони щодо завдань, які стоять перед військовими комісаріатами на період формування та проведення бойового залагодження військових частин територіальної оборони.

Підрозділи будуть формуватися на території області в особливий період. 

Заняття проводила група офіцерів управління оперативного командування «Північ» на чолі з заступником командувача військ з територіальної оборони полковником Олександром Нестеренко. На заняттях були присутні представники Сумської ОДА на чолі з начальником  управління по взаємодії з правоохоронними органами Віталієм Тимошенко.

«Особовий склад військових комісаріатів Сумської області у тісній співпраці з Сумською обласною державною адміністрацією завжди готовий виконати завдання по організації захисту державного суверенітету  на північному кордоні» - завірив у своїй доповіді заступника командувача військ оперативного командування «Північ» військовий комісар Сумської області полковник Тарас Давиденко.
 
Ігор Скібчик
51
Комментариев
0
Просмотров
3536
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.