У Сумах відбувся екстримальний фестиваль (фото)

ВС 03 июня 2019 в 10:22
Екстримальні види спорту стають дедалі популярнішими серед сум’ян

17-й фестиваль Sumy Extreme Style 1 червня завершив місяць спорту, який проводився у «Мануфактурі». На парковці біля торговельного центру відвідувачів чекали показові виступи скейтерів, самокатерів, BMX-ерів, картинги, а також перегони фіксерів, а змагання з баскетболу перенесли до Банкової академії. Кожен бажаючий міг показати свої вміння, а пройшовши реєстрацію стати учасником змагань і отримати призові місця. Першим серед самокатерів став Вадим ПОЛОЗОВ із Конотопа, а найшвидшим фіксером вкотре став Олександр ЩЕМЕРИС, який першим подолав 10 кіл, вже на першому суттєво обігнавши суперників.

Також цього року всі охочі могли зазирнути під капот спортивним автомобілям Mustang і Wolksvagen і зробити кілька яскравих фото у зеленому Запорожці. Відвідувачі мали змогу дізнатися детальніше про роботів на виставці робототехніки і купити сувенірну продукцію від організаторів у вигляді футболок, кепок наліпок, та ін.

Фестиваль набирає обертів. Учасників з кожним роком все більше. За словами організатора Кирила БУРЛАКИ, у минулому році участь у фестивалі брали лише три самокатери, а цьогоріч близько десяти.

Карина ПАНИКАР
фото автора
51
Комментариев
0
Просмотров
1612
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.