Свято зі сльозами на очах у Сумах (Фото)

Наташа Акулова 10 мая 2018 в 12:00
Військовослужбовці Сумського гарнізону на чолі з начальникомгарнізону полковником Тарасом  Давиденко   прийняли участь у проведенні Дня пам’яті та примирення  та Дня перемоги в обласному центрі



В День пам’яті та примирення в обласному краєзнавчому музеї розпочала роботу виставка військових документів «Автографи війни», військовослужбовці привітали ветеранів в Сумському обласному клінічному шпиталі ветеранів війни та геріатричного пансіонату для ветеранів війни  і праці.



В міському сквері відбувся концерт ветеранських колективів «Ці незабутні роки», а ввечері пройшла акція «Перша хвилина миру» біля пам’ятного знаку жертвам нацистських концтаборів.



Урочистості Дня Перемоги розпочались на Алеї Слави на Центральному цвинтарі, де керівництво області, військовослужбовці та громадяни поклали квіти до могил загиблих в АТО і до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні. Після цього пішою ходою всі перемістились до Меморіалу «Вічна Слава» для участі в багатотисячному мітингу-реквіємі «І подвигам не буде забуття» та покладанні квітів. На Театральній площі для всіх бажаючих розгорнула свою роботу виставка військової техніки та озброєння, працювали вербувальні пункти на контрактну та строкову службу, а з польової кухні роздавали військову кашу та чай.



Завершились урочистості святковим концертом творчих колективів міста «В серцях і піснях – пам'ять про війну».
 
Ігор Скібчик
52
Комментариев
0
Просмотров
1871
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.