Порядок подачі звіту з ЄСВ до органів Міндоходів

ВС 08 октября 2013 в 17:30
У Державній податковій інспекції у м. Сумах роз'яснюють, що згідно з новим Порядком формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого ЄСВ, затвердженого наказом Міндоходов від 09.09.2013 р. №454, звіт до органів доходів і зборів подається одним із таких способів:

- засобами електронного зв'язку в електронній формі з дотриманням умови реєстрації електронного підпису відповідальних осіб;

- на паперових носіях, завірених підписом керівника страхувальника та скріплених печаткою (за наявності), разом з електронною формою на електронних носіях інформації;

- на паперових носіях, якщо у страхувальника кількість застрахованих осіб не більше п'яти.

Електронна форма звіту до органів доходів і зборів формується страхувальником з використанням спеціалізованого програмного забезпечення, актуальні версії якого безкоштовно надаються в органі доходів і зборів за місцем взяття на облік та розміщені на офіційному веб-порталі Міндоходів України (http://minrd.gov.ua/).

Важливо пам'ятати, що електронна форма звіту, яка подається на електронних носіях, повинна бути ідентичною звіту на паперових носіях.

Звіт, складений з порушенням вимог Порядку і представлений без усіх необхідних таблиць, не рахується звітом і вважається таким, що не подавався.

Державна податкова інспекція у м. Сумах ГУ Міндоходів у Сумській області
0
Комментариев
0
Просмотров
2060
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.