Як артист Waldemar знаходить натхнення у військовій службі на створення новаторського реп альбому “Літній вайб” - поєднання фірмового реггетону, регі та клубної музики!

Ангеліна Воропаєва
Ангеліна Воропаєва 14 мая 2024 в 13:00
Український артист Waldemar презентував сонячний альбом “Літній вайб”, пронизаний пристрастю літніх ночей, легкістю та відчуттям безтурботності!

“Літній вайб” - це золота скриня, що зберігає у собі чотири треки: “Сальса”,  “Тут внатурі класно”, “Закохані”, “Туса”. Всі пісні доповнюють один одного і разом вимальовують спільну картину альбому, що надихає на позитивні вібрації.

Співак впевнено представляє новаторське рішення: поєднання реп звучання з елементами реггетону, регі та клубної музики! Теми, які включив у свої пісні Waldemar, відображають те, до чого б йому хотілось повернутися. Це фактично те, що б він хотів побачити цим літом: нічні вечірки, подорожі, спокій, щастя. Війна забрала багато цих маленьких радощів, які раніше здавалися буденністю.

Артист ділиться з нами своїми потужними емоціями:

“Я вірю, що невдовзі Україна переможе. І все, що я описав у цих треках, стане не тільки мрією, але й реальністю!”



Інспірацією до написання та випуску реп альбому “Літній вайб” стала особлива обставина,  половина пісень з альбому була створена під час служби артиста у лавах ЗСУ, перебуваючи в досить гарячих точках. Цей досвід став фінальним поштовхом для співака Waldemar втілити свою мрію в реальність! Зараз співак продовжує захищати Україну та поєднує це зі своєю творчою діяльністю та прем’єрою реп альбому “Літній вайб”.

Головним синглом альбому “Літній вайб”  є пісня “Сальса”, фіт з талановитою співачкою Rozkvitla. У трек закладена пристрасть, яка розпалює любов з першого погляду. Це про неймовірний танець, який ви танцюєте лише у двох. 

“Сальса -  найгарячіший трек з усіх, які є у цьому альбомі. Він не дозволить вам сидіти на місці, захочеться відразу почати танцювати”, - коментує артист!



Waldemar щиро хоче звернутися до своїх слухачів:

“ Я чекаю побачити відгуки про альбом “Літній вайб” від своїх шанувальників у соціальних мережах, а також хочу ініціювати загальноукраїнський флешмоб, головною цінністю якого є - підтримка культурних та мальовничих місць нашої України!
Це було б честю для мене переходити по своєму звуку, і бачити яка у нас прекрасна Україна, і як багато ми маємо цікавих та потаємних ще не відвіданих нами місць!”


Найзаповітніша ціль артиста Waldemar  — бути українцем, який має змогу прославляти Україну та розповідати про неї по всьому світу, показувати, яку круту музику створює наш народ, залучати талановитих музикантів, щоб об'єднуватися та досягати всесвітньої впізнаваності завдяки нашій культурі та розвитку української музики!

Реп альбом “Літній вайб” вже доступний на всіх стрімінгових майданчиках:

https://album.link/wqvp0gw8jv3pq

Також слідкуй за співаком Waldemar в соцмережах:

Instagram:https://www.instagram.com/waldemar_one_official?igsh=MXYycGhwbnF6aDRhNw==

TikTok:

https://www.tiktok.com/@waldemar_one?_t=8mKm2uCbzWv&_r=1

YouTube:
https://youtube.com/@waldemar_one?si=q04XKmhaOplczH8M

 
27
Комментариев
0
Просмотров
161
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.