3 травня: як закінчився у Сумах і на Сумщині робочий тиждень

ВС 03 мая 2024 в 20:50

Війна з росією


Уночі та вранці ворог 43 рази обстріляв з артилерії, мінометів і FPV-дронів Есманську, Краснопільську, Миропільську, Середино-Будську та Хотинську громади. Упродовж дня ворог 120 разів ударив з авіації, артилерії, БпЛА, мінометів, РСЗВ, танка, FPV-дронів і кулеметів по десяти громадах: Білопільській, Великописарівській, Есманській, Краснопільській, Миропільській, Миколаївській, Середино-Будській, Хотинській, Шалигинській та Юнаківській.

Напередодні, 2 травня, внаслідок обстрілів Великописарівської, Миропільської, Середино-Будської та Хотинської громад було пошкоджено 11 приватних будинків, господарську споруду, лікарню та електролінії.

Захист і безпека


На Сумщині завершується будівництво фортифікаційних споруд.

Медицина


Міжнародні та українські громадські організації передали Сумській обласній клінічній лікарні сучасний пересувний медичний кабінет, який містить у собі: дизельний генератор для автономної роботи медичного кабінету, концентратор кисню, прилад для неінвазійної вентиляції легень, медичний електричний аспіратор, стоматологічну установку, систему зворотного осмосу, монітор пацієнта, медичну каталку для перевезення пацієнтів, отоскоп, пульсоксиметр.

Як у Сумах відзначатимуть Великдень у 2024 році


Комендантська година діятиме як зазвичай, з 23:00 до 5:00. ️Частина богослужінь транслюватиметься онлайн, а відвідати храми можна буде після закінчення комендантської години.

Джерела: Сумська обласна військова адміністрація, Сумська міська військова адміністрація, ОК Північ, Національна поліція

6
Комментариев
0
Просмотров
532
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.